Vil du af med graffiti – her er 3 gode råd

af med graffiti

Det er frustrerende, når ens ejendom gang på gang bliver udsat for graffiti. Graffiti skæmmer facaden og forringer dens værdi, hvis den får lov til at blive siddende. Det er irriterende at opleve, for det svarer til at ejendommen bliver udsat for hærværk. I denne artikel finder du 3 gode råd til, hvad du kan gøre for at komme graffiti til livs, både her og nu og på længere sigt.

1. Fjern ethvert spor af hærværk

Når din bygning bliver udsat for hærværk i form af graffiti, gælder det om at få det fjernet hurtigst muligt. Det gør nemlig bygningens udseende grimmere og får den til at fremstå slidt og hærget. Desuden er målet med graffiti netop, at personen bag vil udstille det som et værk, som andre graffitimalere og tilfældige forbipasserende kan lægge mærke til. Når du hurtigt får fjernet ethvert spor af graffitien, fjerner du dermed også grunden til, at din facade blev overmalet i første omgang. Din ejendom vil hurtigt fremstå pæn og præsentabel igen, så den ikke giver et dårligt indtryk og falder i værdi.

2. Tegn et abonnement på graffitirensning

Det kan ofte være nødvendigt at få fjernet graffiti ad flere omgange. Måske er netop din bygning blevet udset som et særlig egnet mål for graffitimalerne. Her gælder det om at stå fast og sørge for, at graffitien bliver fjernet, lige så snart den dukker op på bygningens facade. Det kan i dette tilfælde være en stor fordel med en abonnementsordning, hvor du laver en fast aftale med et rengøringsfirma. Du kan få fast facaderens mange steder i København, så det gælder blot om at vælge et firma, der kan udføre arbejdet effektivt.

3. Sørg for regelmæssig vedligeholdelse

Hvis facaden på din bygning fremstår pæn og præsentabel, er der mindre chance for, at den bliver udsat for regelmæssigt hærværk eller graffiti. En ren og fin facade giver et mere professionelt indtryk, og det i sig selv kan gøre den mindre attraktiv som mål for graffitimalere. De søger gerne hen mod steder, hvor andre graffitimalere også holder til, og som regel foretrækker de mere upolerede kvarterer. Graffiti er heller ikke det eneste, der kan skæmme din ejendom. Mos, alger og slitage kan også forringe facadens udseende. Hvis du har tegnet et fast abonnement på vedligeholdelse af facaden, kan du få regelmæssig rens af facaden på din bygningen, få algebehandling så den altid fremstår flot.

ServiceNordic
Malurthaven 22
2730 Herlev
70 60 54 00

{ Comments are closed! }