Vands gode egenskaber

 

Sundhed

 

Ca. 70% af din kropsvægt består af vand, stort set alle dine indre organer indeholder mere end 75% og dine knogler består af 25% vand.

Det siger bare en lille smule om, hvor vigtigt det er, at du holder din krop hydreret. Især din hjerne vil kun kunne fungere fuldt ud hvis den er hydreret. I denne artikel vil du kunne læse om, hvorfor det vand er så sørens vigtigt for at du kan fungere optimalt og for at din krop kan udnytte alle dens funktioner til sit ypperste.

 

Vand hjælper dit immunforsvar

Vand fra en drikkevandsautomat hjælper med at rense affaldsstoffer ud af din krop samtidig hjælper det dig med at optage vitaminer og mineraler fra din mad.

 

Hvis du sørger for at holde din krop hydreret sikrer du samtidig, at dine slimhinder i din næse holdes fugtige, og således at de kan opfange de bakterier der ellers ville have været blevet til en virus. Ikke nok med at vandet hjælper immunforsvaret, så hjælper det også dit fordøjelsessystem.

 

Vand hjælper med at optimere fordøjelsesprocessen i og med, at maden bevæger sig i et passende tempo hvis din krop er hydreret. Hvis din krop er dehydreret vil du hurtigt kunne fornemme dette på din afføring, det anbefales at du går på toilettet mindst 1 gang dagligt, hvis det er mindre end det så er der et problem i din fordøjelse.

 

Der kan selvfølgelig være årsager til mangel på afføring, men prøv at skure op for indtaget af vand for at se om det ikke skulle hjælpe. Det anbefales derudover at du drikker et stort glas vand om morgenen samt 30 minutter før et måltid, da du helst ikke skal drikke vand samtidig med at du spiser.

 

Dette skyldes at du har tendens til, at sluge større bidder hvis du skyller ned med vand, det kan altså belaste fordøjelsens effektivitet, og på den måde vil maden være længere tid undervejs.

Placér en kildevandskøler i din virksomhed

Med alle disse informationer i mente, kan det være en stor stor fordel at du og dine ansatte har nem adgang til rent drikkevand, og du kan derfor placere en eller flere kildevandskølere på din arbejdsplads. Det opfordrer dine ansatte til altid at drikke nok vand, nok vand fremmer simpelthen deres koncentrations- og præstationsevne.     

 

Water For Life

Strandvejen 124

2900 Hellerup

26 70 10 20

 

{ Comments are closed! }