tandlægens Profylaktiske arbejde

Her blogges der om det profylaktiske tandlæge arbejde som der blandt andet bliver lavet på tandlægeklinikken i solrød

Din professionelle tandlæge sørger naturligvis for, at skader på dine tænder bliver behandlet. Samtidig vil vi hjælpe dig med at forhindre, at nye skader opstår. Vi vil drøfte med dig, hvordan du i din egen daglige pleje af tænderne kan forebygge nye angreb på dine tænder.

Det forebyggende arbejde begynder, så snart det lille barns første tand kommer frem. Vi vejleder både dig som forældre og dit barn – både i hvordan tænderne passes bedst, og i hvorfor det er vigtigt at være opmærksom på tænderne hver dag. Vejledningen består af det helt aktuelle praktiske med valg af tandbørste og tandpasta og den optimale brug af børsten. Vi fortæller med ord og billeder i en form, som passer til barnets alderstrin, hvad der er godt og skidt for tænderne.

 

tandklinikken i solrød

 

 

 

 

 

 

Både tandplejeren og tandlægen vil ved hver undersøgelse – hele livet igennem – tale med dig om forbyggende tandpleje. Det gælder både din egen daglige rutine og en evt. ekstra indsats hos os på tandklinikken. Når vi har set på dine tænder og undersøgt din mundhule, vil vi spørge ind til din helbredstilstand og medicinforbrug, og vi vil måske også tilbyde at drøfte din kost. Dine tænders tilstand fortæller os, om der er behov for en ændring i dine daglige rutiner, hvis du ønsker at bevare et sundt og stærkt tandsæt.

Hos din tandlæge på Solrød Strand vil du løbende blive præsenteret for nye muligheder og behandlinger. Heldigvis bliver der hele tiden udviklet nye materialer og metoder, og forskere finder ny viden. Det nye vil vi gerne stille til rådighed for dig. Du vælger selv, hvilke muligheder du vil benytte dig af.

På Solrød Tandklinik møder du erfarne og professionelle tandlæger og tandplejere, og vi gør vores yderste for, at du kan føle dig tryg og godt tilpas. Vi vil sørge for, at du i hele forløbet ved præcist, hvad vi arbejder med, og hvilke muligheder du kan vælge imellem. Vi giver os god tid, og vi har stor erfaring med at tage os af patienter med tandlægeskræk. I særlige tilfælde kan vi efter dit ønske samarbejde med en psykolog for at løse problemet.

Hvis tandlægen ser tegn på evt. begyndende sygdom eller behov for ændring af kost, vil vi foreslå, at du tager kontakt til din praktiserende læge, og i samarbejde kan vi lægge en plan, som tager sig bedst muligt af dine tænder.

Tandlæge Køge
Bjerggade 7
4600 Køge
Telefon: 56 65 14 04

{ Comments are closed! }