Regnskabs software – Hvad skal man kigge efter?

Internettet vokser konstant, og flere og flere giver deres meninger til kende i form af anmeldelser. Man kan i dag finde anmeldelser af næsten hvad som helst. Om det er så er en personlig anmeldelse på google places eller  professionel anmeldelse af nyheds- og webportaler. Men hvordan finder man så hvad der er det mest relevante og hvordan finder du det rette regnskabsløsning til dit firma? Her er nogle tips til hvad man skal kigge efter og hvordan navigerer rundt mellem anmeldelser.

Kig efter de detaljer som er vigtige

Der nogle ting som bare skal være en i softwareløsning til regnskaber. Men man skal regne med, man ikke kan lære om alle funktioner gennem en anmeldelse. Men gem dine spørgsmål til præsentationen af produktet. Anmeldere har tendens til kun at kigge på det store billede så som: Firmaet service, support funktioner, og generelt hvordan produktet har virket for dem og passer til deres behov. Brug anmeldelser som en informationskilde og ikke som anbefalinger af de funktioner du søger.

revisor-software

Bliver du skræmt af tal? Så kan det være en god ide, at få en revisor til at tage sig af dit regnskab.

Tænk på det store billede

Hvis en, i en anmeldelse, siger de ønskede at faktura nummeret var sat lidt længere til venstre eller andre mindre fejl, så tag det med et gran salt. Du vil have en software løsning der passer til dit firma, men der findes ingen løsninger som passer perfekt til alle behov. Open Source eller software man kan tilpasse efter øsnke, kan komme tæt på men er ofte meget dyrer. Det er en god ide at kigge på anmeldelser for at kunne se det større billed, som hvordan implementeres data og er programmet til at lære. Er det den rette pris, hvordan er supporten.

Konsistens er vejen frem

Hvis 90% af anmeldelserne af regnskabssoftwaren er god, og kun meget få dårlige anmeldelser – så husk at det er umuligt at gøre alle glade men en standard løsning. Man skal altid se på mængden af anmeldelser, hvor mange der gode og opveje dem imod de dårlige.

Stjerner og karakter er forskellige og subjektive. Kan du huske tilbage til din skole tid hvor en’s lærer’s 12 tal var en andens 4 tal. Nogle har nemmere ved at give høje karaktere mens andre næsten ikke giver høje karaktere. Det er en god ide at læse commentaren bag en given karakter eller stjerne for at forstå hvad anmelderen mener.

Har du tidligere erfaring med diverse software og at gøre det selv, og ønsker du i stedet at lade dig professionelle tage dig af dette? Så kan revisorerne hos firmaet www.4audit.dk tage sig af netop din opgave. De har kontorer i hele landet, så det er altså ligemeget

{ Comments are closed! }