Kosmetisk tandbehandling: Alt du bør vide

Har du overvejet kosmetisk tandbehandling?

Var du opmærksom på, at når du smiler, så vil det have en tendens til at smitte af på andre, og de vil derfor også begynde at smile. Det er en sjov ting at tænke på. Hvorvidt du smiler eller ej afhænger dog ofte af, om du synes, du har pæne tænder eller ej. Har du lagt mærke til at folk, som ikke har pæne tænder, de vil også være mere tilbageholdende, når det kommer til at smile? Vil du ikke give mig ret i, at de fremstår mindre imødekommende og mindre glade, hvis de ikke smiler? Det er derfor, du måske har gået og overvejet kosmetisk tandbehandling. Du er måske ikke født med det filmstjerne smil, som vi alle ønsker os, men det behøver dog ikke gå dig på resten af livet. Der er meget, man kan gøre for at rette op på og forbedre dit smil, så dine tænder og dit smil samlet set bliver mere appellerende. Det er måske ikke nødvendigvis skæve tænder, der irriterer dig så meget. Det kan også være, at du i mange år har haft dårlige vaner, der bare har smittet af på tænderne.

kosmetisk tandbehandling tandblegning

Drikker du fx meget rødvin eller te? Vidste du, at der er meget farvestof i disse drikkevarer, og hvis du indtager store mængder af disse igennem længere tidsperioder, vil det naturligvis også have en effekt på, hvor hvide dine tænder er? Det er endda ikke kun te og rødvin, der sætter disse pletter på tænderne. Det kan også være kaffe, tobak eller andre madvarer, der indeholder mange farvestoffer.

Ligesom alle andre ønsker du at kunne være i stand til at gå ned ad Strøget med et stort, solidt smil plantet på dit ansigt. En kosmetisk tandlæge vil være i stand til at hjælpe dig med at få opfyldt dette ønske.

En anden ting, der også er populær, selvom det kan virke ret dyrt er tandimplantater. Har du fået slået en tand ud, så vil der naturligvis efterlades et hul, hvor den tidligere tand var. Et tandimplantat er en af de løsninger, du kan vælge at bruge. Der er også en tandkrone eller en tandprotese, som visse mennesker vælger at gøre brug af. Det er en god ide at spørge din tandlæge til råds og høre, hvad personen kan anbefale. Når du har et tandimplantat, er det noget, der sættes ned, hvor tanden tidligere sad. Det er en permanent krone, der fæstnes til en skrue, der bliver skruet ned i din kæbe for at imitere den oprindelige tand. Den får lov at sidde helt uafhængigt af andre tænder, hvorimod en tandkrone vil afhænge af de omkringliggende tænders støtte for at fungere. Det skaber naturligvis også et vist slid på disse andre tænder. Har du overvejet tandblegning? Tandblegning er en anden form for kosmetisk tandbehandling.
Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning
Telefon nummer: 97 12 03 99

{ Comments are closed! }