Interiør til børneværelset

Interiør til børneværelset

Pynte ting og funktionelle ting – et børneværelse skal gerne rumme lidt af det hele. Samtidig skal et børneværelse indbyde til leg og velbehag, så barnet føler sig helt igennem tilpas på sit værelse.

ByDahlLiving er A Little Lovely Company forhandler, hvorfor du her finder alt, hvad du behøver i interiør til dit barns værelse for at gøre det til et rart sted at være.

Den rette belysning – alfa og omega

På et børneværelse skal belysningen tjene flere funktioner. Først og fremmest skal lamper give det rette lys, så barnet uhindret og på optimal vis kan lege, tegne, kigge i bøger og foretage alverdens andre ting. Men ikke alle lamper giver en godt lys, og derfor er dette en faktor at have for øje.

Derudover skal belysningen på børneværelset være hyggelig. Lys spiller en vigtig rolle i opbygningen af stemning, og derfor må der vælges en lampetype, der gør det behageligt at opholde sig på værelset. Dette er netop hvad lamperne fra A Little Lovely Company gør. Ved på én gang at give et behageligt lys og have en dekorativ fremtoning passer lamperne perfekt ind på et børneværelse.

Lamperne fås i et væld af forskellige designs – alt fra skyer og regnbuer til enhjørninger og dinosaurer – og således er der rig mulighed for at finde et design, der falder i det enkelte barns smag. Belysning fra lamper kan også med fordel suppleres med Lightboxes eller lyskæder for at skrue ekstra meget op for hyggen.

Noget flot at kigge på

Et børneværelse skal gerne inspirere og indbyde til kreativ udfoldelse. En god måde at opnå dette på er ved at pryde væggene med noget, der på én gang er både pyntende og stemningsskabende. Dét er netop hvad børneplakaterne fra A Little Lovely Company er.

Med rare farver, barnlige motiver og en gennemgående hyggelig stil passer plakaterne ind på de fleste børneværelser, hvor de vil give noget flot at kigge på – for både barnet, forældre og besøgende. Motiverne spænder bredt og fås med blandt andet med vaskebjørne, havfruer og pingviner.

Få finger i det lækre interiør

Hvis du kunne tænke dig at indrette dit barns børneværelse med noget af dette interiør, har du mulighed for at få fingre i det hos ByDahlLiving, som er A Little Lovely Company forhandler. Her kan du også søge inspiration til, hvordan du kan bruge interiøret til at skabe et dejligt børneunivers.

Bydahlliving
Gl. Grenaavej 203, 8960
8960 Randers SØ
71 78 09 60

{ Comments are closed! }