Indretning af børneværelset

Indretning af børneværelser

Når børneværelset skal indrettes, gælder det om at finde den rette balance mellem æstetik og funktionalitet. Børneværelset skal have en smuk indretning præcis som resten af hjemmet, men tit er netop barnets værelse rammen om så mange aktiviteter og skal kunne så meget, at en vellykket indretning af børneværelset kræver god planlægning. I samarbejde med Alt Om Indretning, kan du i denne artikel få inspiration og gode råd til indretningen af børneværelser.

Gør dit barn glad gennem indretning af børneværelset

Når barnet er mindre, vil det ofte ikke have meget at sige til indretningen af sit værelse. I denne alder gælder det også i højere grad om at skabe rum til at barnet kan lege og udfolde sig. Her skal der dermed ikke være de store forhindringer på gulvet, men derimod plads til at der kan kravles og rulles. Jo ældre barnet bliver, jo mere vil barnet også have en holdning til og ønsker for sit værelse. Her er det langt vigtigere at sørge for, at værelset ikke bliver overfyldt. Et værelse som barnet kan overskue vil i langt højere grad kalde på kreativitet og god fantasi.

Derfor gælder det om at finde de rigtige indretningsløsninger, der også tilgodeser barnets ønsker og behov. Barnet bruger børneværelset til at sove, til at lege, til at lave lektier og have venner på besøg. Det er det sted, hvor dit barn kan trække sig tilbage fra resten af familien og få lidt privatliv, og alt dette skal indretningen af børneværelset tage højde for.

Inspiration til børneværelset

Der findes et utal af artikler med inspiration til indretning af børneværelset, hvor vægten er på funktionalitet og praktiske løsninger såvel som på smuk, sjov og hyggelig indretning er i fokus. Hvem siger, du ikke kan få det bedste fra begge verdener ved indretning af børneværelset, det praktiske såvel som det stilfulde? Børn sætter også pris på flotte omgivelser, selvom deres smag som regel går mere i retning af glade farver og finurlige figurer. Derfor findes der i dag en række indretningsløsning i form af møbler og design til børneværelset, som man bliver glad af at kigge på, og uden at de kun har en dekorativ effekt. Læs for eksempel om vores bud på 10 fine designfavoritter, der giver inspiration til børneværelsets interiør. Du kan også få ideer til en praktisk udnyttelse af pladsen i børneværelset eller konkret inspiration til indretning af børneværelset.

Alt Om Indretning IVS
Syriensvej 33
2300 København S
21 96 97 52

 

{ Comments are closed! }