Hvad er konsekvenserne ved ikke at have rengøring på sit kontor?

Et kontor huser typisk mange mennesker. Et kontor er hjemsted for masser af udstyr. Og et kontor er tilmed et sted, hvor der hver dag er stor trafik både ind og ud.

På baggrund af denne store aktivitet blandt mennesker og disses arbejde med forskellige redskaber, er der massiv grobund for ophobning af skidt og snavs og heraf bakteriers vandring fra én person til en anden.

Tager man ikke aktivt del i kampen mod snavs og bakterier gennem effektiv og målrettet erhvervsrengøring, kan der være mange ubehagelige følgevirkninger.

Rent kontor

Forebyg sygdomme og skab et godt arbejdsmiljø

Et af de værst tænkelige scenarier for en virksomhed er, at medarbejdere bliver syge. Men ikke desto mindre er dette en af realiteterne, man vil stå over for, hvis ikke der foretages rengøring på kontoret.

Håndtag, skriveborde og computere udgør potentielle bakteriebomber. Har blot én medarbejder pådraget sig en omgang influenza – eller det, der er værre – kan denne bakterie, inden man får set sig om, hurtigt sprede sig og få tag i endnu flere medarbejdere.

Også gulve kan være sprængfyldte med bakterier, da massevis af sko sætter deres spor et utal af steder fra. Desuden udgør luftbårne bakterier en konstant helbredsmæssig trussel, som ene og alene kan holdes nede ved grundig og regelmæssig overfladerengøring.

Der er således mange potentielle faldgruber, der – hvis ikke de tages hånd om – kan få store konsekvenser på medarbejderne og heraf det arbejde, der efter hensigten helst skulle udføres hver dag.

God rengøring kommer ikke af sig selv

Udover at skabe et rent og indbydende grundlag for en virksomheds image, har grundig rengøring således også en stor betydning for medarbejderes velbefindende. Støvfrie lokaler, rene gulve og en frisk atmosfære er nøgleelementer i et godt arbejdsmiljø, hvor sygedagene er få og glade medarbejdere mange.

Med kvalitetssikret kontorrengøring i København opnås et rent arbejdsmiljø med afsæt i gode og effektive rengøringsløsninger. Afhængigt af hvilke behov, der gør sig gældende, og firmaets specifikke ønsker og krav, udføres der let, daglig rengøring eller større og mere omfattende hovedrengøring.

Hos PartnerService er det desuden muligt at indgå aftaler om tillægsydelser, der blandt andet kan indbefatte vinduespudsning, planteservice, måtteservice og opfyldning af driftsartikler.

Uanset hvad ønskerne er i den enkelte virksomhed, udføres der fra PartnerService’s side løbende kvalitetssikringer, der giver tryghed for at alle aftaler om rengøring overholdes, og at tilfredsheden med disse er i top!

Partnerservice Hver Gang ApS
Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450
51 92 84 60

{ Comments are closed! }