Hold styr på dine klubaktiviteter på mobilen

Din telefon er i forvejen der hvor du får opdateringer fra venner og familie, nu kan det også være det sted, hvor du finder spændende aktiviteter i dit nabolag. Du har helt sikkert en kalender, hvor du holder styr på hvornår der er håndboldkamp næste gang, eller hvornår I skal ud og træne, men der er en bedre og mere effektiv måde at gøre dette på og det er i form af en app. Appen hedder clumeo, og den giver et klart overblik over de klubber der er tilgængelige i dit område, hvad de tilbyder og hvor meget det koster. Yderligere kan du igennem appen få information og kommunikere med de andre i klubben imellem træningsgangene. Clumeo kan kort sagt hjælpe med at holde styr på din holdsport i en app.

Så nemt er det

Hent appen – dette gør du selvfølgelig på din mobil. Så snart du har hentet og installeret appen vil du få mulighed for at kigge den igennem og udforske dine muligheder.

Find aktiviteter

I appen kan du søge efter forskellige typer aktiviteter og hold. Der er et bredt udvalg af klubber at vælge imellem, så du burde kunne finde noget, uanset om du leder efter en gymnastikforening, en håndboldklub eller et kor at synge i. Med appen kan du også lede efter klubber i dit område og finde ud af, om der er hold du ikke anede du havde lyst til at tilmelde dig. Det har aldrig været nemmere at få et overblik over foreningslivet i dit område end det er nu.

Klubaktiviteter på App

Tilmeld og betal med mobilen

Fordelene ved at have appen er mange. Eksempelvis kan du let og hurtigt tilmelde og betale for de hold du gerne vil gå på med mobilen. Her slipper du for at skulle finde ud af hvordan alt dette fungerer i den specifikke klub, du kan blot tilmelde dig og betale, så er alt det praktiske klaret.

Få opdateringer og information på mobilen

Før i tiden fik man ofte beskeder på små sedler eller måske mundtligt. I fremtiden får du dem på mobilen. Således er du sikker på, at du ved hvad der er givet af informationer og har du børn der går til gymnastik eller lignende, er du også sikker på, at du har fået al information der har med deres klubliv at gøre.

Med Clumeo bliver det nemmere at tilmelde dig den helt rigtige gymnastikforening, eller at finde den helt perfekte løbeklub. Det er en app, der kan gøre det virkelig nemt for dig at finde lige netop dét du har brug for.

Clumeo
Tlf: 20 60 33 88
kontakt@clumeo.com

 

{ Comments are closed! }