Gode råd til dit næste firmaevent

Firmaevent

Det er svært at lave en kort guide med gode råd til dit næste firmaevent, da der er mange faktorer, der skal påtænkes, når det er tid til det næste arrangement. Af den grund vælger mange firmaer desværre kun at nøjes med en årlig sommerfest eller julefrokost, som kører efter en fast procedure. Det kan uden tvivl være hyggeligt og sjovt, men det er muligt at gøre det næste firmaevent endnu sjovere ved at blive tilknyttet et eventfirma, som kan arrangere sjove og anderledes firmaaktiviteter for jer én eller flere gange om året.

Sådan kan dit næste firmaevent se ud

Eventfirmaer har stor erfaring med at få firmaevents til at forløbe gnidningsfrit, ved at sørge for alle praktiske faktorer. Du kan derfor trygt overlade ansvaret og besværet til det tilknyttede eventfirma, så snart du har bestemt dig for hvilke aktiviteter, firmaets medarbejdere skal kastes ud i.

Arbejdsrelateret teambuilding:

Den arbejdsrelaterede teambuilding foregår typisk på arbejdspladsen, hvor I kan få en interessant foredragsholder ud, som henvender sig til jeres arbejdsområde eller giver nye perspektiver, som er værd at overveje. Interne konkurrencer med hold på tværs af afdelinger er også en god måde at fremme samarbejdet i firmaet. Den arbejdsrelaterede teambuilding kan foregå i kombination med andre events eller kan foregå regelmæssigt, hvor eventfirmaet eksempelvis sørger for, at der hver måned kommer et interessant input til jeres firma.

Fysiske aktiviteter:

Medarbejdernes grænser kan afprøves ved at skulle udføre fysiske aktiviteter på land eller til vands. Eksempelvis klatring, mountainbike-tur eller segway-ture kan foregå rundt i landet, mens ture i kajak, paddleboarding eller kapsejlslads kan foregå langs de danske kyster. De fysiske aktiviteter kan dog være udfordrende, og derfor vil aktiviteten typisk blive opdelt i forskellige niveauer, så alle kan deltage uanset erfaringsniveau og mod.

Mad- og drikkeaktiviteter:

  • lsmagning, vinsmagning og cocktailkursus kan helt sikkert få humøret op, og også flødebollekursus, kokkeskole og gastronomitur vil helt sikkert gøre alle medarbejderes maver tilfredse samtidigt med, at det sociale samvær i hyggelig omgivelser plejes.

Kombiner aktiviteten med en lækker middag:

Fysiske aktiviteter fremmer uden tvivl sulten, og aktiviteter med alkohol samt madlavning er ikke altid nok til at gøre medarbejderne mætte nok. Af den grund er det oplagt at afslutte den valgte aktivitet ved at fortsætte hen på et udvalgt spisested, som er beliggende tæt på den afholdte aktivitet. Det tilknyttede eventfirma kan også sørge for at finde et spisested, og her kan der skabes plads til, at firmaets almindelig traditioner til fester fortsætter. På den måde kan et specielt tilrettelagt medarbejderarrangement holde traditionerne ved lige samtidigt med, at der kan tilføjes et nyt pust til firmaeventet.

Complete Event

Vermundsgade 38E

2100 København Ø

26 10 27 27

{ Comments are closed! }