Forny dit køkken med en køkkenrenovering

Dit køkken er hjemmets hjerte. Her begynder dagen for dig og din familie, når I sammen forbereder jer på en ny dag. Det er her, I samler op på dagens oplevelser og indtryk over aftensmaden. Her laves fødselsdagskage, julemiddag og madpakker. Køkkenet er kort sagt et knudepunkt ikke blot i jeres hjem, men i jeres liv. Derfor fortjener I et køkken, som opfylder lige præcis de behov, jeres familie har. Din lokale tømrer i Rødovre er ekspert i at skabe køkkenløsninger, som er individuelt tilpasset den enkelte kunde. Går du i renoveringstanker, er derfor en rigtig god idé at tage tømreren med på råd fra begyndelsen.

Tømrerarbejde

En renovering behøver ikke være ligeså omfattende eller besværlig, som det umiddelbart kan lyde. Selv de mindste forandringer kan give dig følelsen af et nyt køkken. For eksempel kan du få lagt nyt gulv. Gulvet er i køkkenet udsat for stort slid, og det er en god idé med en gulvtype, der tåles hyppig rengøring. Dit gamle linoleumsgulv er sikkert godt brugt – får du lagt for eksempel fliser, får du et mere holdbart og hårdført gulv, der i tilgift er let at rengøre og vedligeholde.

Skabslåger, der udskiftes eller males i en ny farve, er en af de mest synlige former for renovering. Et mørkt køkken lysnes øjeblikkeligt, når skabslågerne bliver lyse. Når de gamle glaslåger udskiftes med låger uden glas, fremstår køkkenet mindre rodet og fyldt. Selv nye greb på lågerne kan gøre en stor forskel og hurtigt gøre køkkenet mere moderne og smart. Du kan også gå hele vejen og få installeret helt nye skabe, måske endda med indbygget belysning. Køkkenskufferne kan renovers på samme, enkle måde som skabslågerne, og her er det også muligt at få smarte lukkemekanismer, som både er praktiske og nænsomme.

En ny bordplade kan ændre hele køkkenets udseende og er en god måde at vise lige præcis din personlige stil. Massivt træ, granit eller noget helt tredje – du vælger selv. En ny bordplade er en langtidsholdbar investering, som med det samme vil transformere dit køkken og vise dine gæster din unikke stil.

Du har sikkert gjort dig mange tanker om dine ønsker og budget. Da der er utallige muligheder, kan det være et vanskeligt felt at bevæge sig rundt i. Heldigvis kan en tømrer, som tilbyder køkkenrenovering i København og omegn, rådgive dig professionelt og kyndigt, så du får det køkken, du drømmer om.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf: 38 71 17 00

{ Comments are closed! }