Teambuilding: Skab effektivitet i din virksomhed!

Hvad er teambuilding arrangementer?

Teambuilding arrangementer er en række aktiviteter der har til formål at styrke et nyt team af medlemmer eller til at forny samarbejdet mellem et gammelt team. Disse aktiviteter kan udføres på arbejdspladsen eller i skolen. Fælles for alle arrangementer er at man skal udfordres som person. Det kan enten være et mål at man skal blive stærkere som person, men kan også være en måde at bryde isen mellem en større gruppe mennesker der ikke kender hinanden.

Teambuilding for virksomheder:

Hovedformålet ved disse aktiviteter er at motivere og øge arbejdernes produktivitet. Det er vigtigt at forstå, at der er en sammenhæng mellem en velkoordineret gruppe af mennesker og øget overskud. Dette er grunden til at flere selskaber benytter sig af disse arrangementer. Resultaterne ville kunne ses på virksomhedens bundlinje, det kan firmaet Udviklingsgruppen bl.a. verficere. De har hjulpe mange virksomheder med, at skabe en profitabel forretning via teambuilding og coaching.

effektivitet-i-virksomheden

Fakta:

Fagfolk på området har inddelt teambuilding arrangementer for virksomheder i fire faser:

1.. Den Indledende fase

2.. Behandlingsfasen

3.. Normaliseringsfasen

4.. Udførelsesfasen

I de første 3 faser lærer medlemmerne at stole på hinanden og arbejde sammen mod et fælles mål. I udførelsesfasen bliver der krævet af medlemmerne at de er motiverede og produktive, således at de kan opnå konkrete mål og målsætninger. Det er lederens ansvar at holde styr på sine medlemmers svagheder og styrker og derved udvikle deres færdigheder i det omfang, at de vil blive blandt de bedste hold.

Man giver medarbejderne en holdningsændring, ved at lade dem se en alternativ måde at løse problemer på. En gruppe af medlemmer er kendt for at producere bedre resultater, på grund af deres kombinerede indsats. En gruppe af medlemmer kan komme på en masse nye gode idéer sammenlignet med hvad den enkelte person ville kunne komme på alene. Hvis man har tilpas nok aktiviteter inden for teambuilding vil det blive lettere for lederne i fremtiden at kunne løse medarbejdernes udfordringer og problemer, da de ved hvordan de arbejder under pres.

Konklusion:

Nogle af de vigtigste formål med sådanne arrangementer er at fremme samarbejdet, forbedre koncernens indsats og udvikle værdien af ​​tillid til hvert medlem. En virksomhed som ikke tager teambuilding til sig, kan komme ud for, at medarbejderne arbejder for selvstændigt, hvilket kan føre til at de arbejder i forskellige retninger, som i sidste ende kan skade virksomheden.

Tag initiativ og før din virksomhed på toppen af ​​den konkurrencemæssige stige, ved at indføre motiverende events og workshops for, at få dine medarbejdere til at arbejde mod et fælles mål, hvilket vil kunne mærkes på bundlinjen.

{ Comments are closed! }