Børnegardiner til børneværelset

Børnegardiner

 

Der findes et hav af forskellige gardiner til de forskellige rum i boligen. Derfor kan det selvfølgelig være svært at finde ud af, om man skal have traditionelle gardiner, rullegardiner, mørklægningsgardiner eller persienner, for de har hver deres fordel. Det er klart at du virkelig skal vælge omhu, når der er tale om gardiner til et soveværelse og især et børneværelse, for det er selvfølgelig super vigtigt, at rummet kan blive helt mørkt når barnet skal sove midt på dagen eller om sommeren hvor det er lydt udenfor.

 

Udover at gardiner har en praktisk funktion, så har de gennem tiden udviklet sig en hel del. Der er altså mulighed for, at købe børnegardiner med print på, således at de passer til et børneværelse. Dine børn ville elske dig for, at vælge et gardin som ikke bare er et gardin, men som rent faktisk har et motiv på, som børnene kan blive underholdt af.

 

Rullegardin eller mørklægning

Som skrevet så findes der utrolig mange forskellige typer af gardin løsninger. Valget afhænger selvfølgelig af behovet, og det er klart at behovet varierer alt efter hvilket rum i huset der er tale om. I dette tilfælde er der tale om et børneværelse, så derfor ville helt almindelige alu persienner måske ikke lige være sagen. Men derimod ville rullegardiner eller mørklægningsgardiner være en god idé. Dette skyldes, at de mørklægger rummet mere end persienner, og et mørk rum kan være helt og adeles afgørende for, at et barm kan falde i søvn.

 

De findes selvfølgelig i tusindvis af afskygninger og valget afhænger selvfølgelig også af, hvad dit barn godt kan lide. Hvis din datter elsker prinsesser, så ville hun nok elske at få et gardin med prinsesser på. Hvis din søn er helt pjattet med biler, så er det jo klart, at et gardin med biler på vil være en stor succes.

 

Børneværelset skal være dit barns helle og barnets frirum, det skal være her hvor der skal være plads til personlig udvikling, sjov og ballade, samt aktiv læring om motorik osv. Rummet skal altså lægge op til disse ting og derfor, er en masse farver og motiver både på vægge, gulvtæpper og gardiner en genial idé. Det er kalrt at der selvfølgelig er forskel på hvilken læring børnene skal have afhængig af alderen.  

 

Gardindelux Aps
Ved Lunden 7
8230 Åbyhøj
50 39 60 37

 

{ Comments are closed! }