5 essentielle indretningstips

Inretningstips

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, hvis man drømmer om en både flot og funktionel bolig. En af tingene er gardinerne, som ikke blot skal passe til indretningen, men også fungere som afskærmning.

Det kan være lidt af en opgave, at få alle ender til at mødes, men med en erfaren fagmand ved din side og de fem følgende indretningstips, er der masser af hjælp at hente til, hvordan du på bedste vis indretter din bolig med gardiner.

Tips til din indretning med gardiner

  1. Gør små rum større

Mange mennesker bor i mindre lejligheder eller har boliger med små rum, som volder problemer i forbindelse med indretning. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at få små rum til at virke større. Et godt første skridt er at skille dig af med tunge og mørke gardiner og i stedet vælge nogle lyse gardiner med et let udtryk.

  1. Vær tro mod din stil

For at undgå at de gardiner, du har udset dig hos din gardinforhandler, kommer til at stå i skærende kontrast til resten af dit hjem, er et godt indretningstip at vælge gardiner, der passer ind i resten af indretningen. På denne måde er du tro mod din stil og får et tilfredsstillende stiludtryk.

  1. Lyt til dine behov

Det er let at finde flotte og æstetiske gardinløsninger, men det er langt fra altid tilfældet, at disse hænger sammen med de funktionelle behov. Derfor bør du lytte til dine behov, når du indretter dig, således at du får det maksimale ud af dine rum. Dette kan eksempelvis indebære at vælge et mørklægningsgardin til dit soveværelse, således du har de bedste betingelser for at finde ro.

  1. Find den gyldne middelvej

I Danmark kan de mørke vintermåneder føles lange. Dette betyder, at de fleste af os ønsker at få så meget naturligt dagslys ind i vores boliger, som muligt, og derfor vælger mange store vinduespartier. Dog kan for meget lysindfald give meget varme, og man kan tilmed føle sig blændet, når man befinder sig i rummet. Derfor er det vigtigt at finde en afskærmningsløsning, som både tilgodeser ønsker om sollys og velbehag.

  1. Vælg en farve som matcher rummet og møblerne

For at få et rum til at fremstå afbalanceret er det en god idé at vælge nogle gardiner, som klæder rummet og komplementerer møblerne. Mere specifik er det en fordel at arbejde i nogle af de samme nuancer gennem hele rummet, således at det fremstår sammenhængende.

Gardindelux Aps
Ved Lunden 7
8230 Åbyhøj
50 39 60 37

{ Comments are closed! }